En vigtig komponent i systemet - fotovoltaiske solpaneler

Fotovoltaiske (PV) solpaneler er en afgørende komponent i solenergilagringssystemer.Disse paneler genererer elektricitet gennem absorption af sollys og omdanner det til jævnstrøm (DC), der kan lagres eller omdannes til vekselstrøm (AC) til øjeblikkelig brug. De består af lag af silicium, et materiale, der udnytter energi fra sollys og omdanner det til elektricitet.PV-paneler består af solceller, som er forbundet og anbragt i et beskyttende, vejrbestandigt kabinet.

 

Produktionsprocessen af ​​PV-paneler involverer flere faser, herunder siliciumrensning, waferproduktion, cellefremstilling, modulsamling og test.Cellerne skabes gennem en kompleks proces med doping, diffusion og metallisering og samles derefter til moduler med et hærdet glasdæksel.

 

Som du ved, er BR Solar en professionel producent og eksportør af solprodukter.I dag, lad os tage et kig på nogle billeder af vores solpanelproduktionslinje.

 solpanel-produktionslinje-1

solpanel-produktionslinje-2

solpanel-produktionslinje-3

Måske leder du efter et systemprodukt, og måske er du også på udkig efter et solpanelprodukt, hvis ja, er du velkommen til at kontakte os for mere information, som du har brug for!

 

Attn:Mr Frank Liang

Mob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271

E-mail:sales@brsolar.net


Indlægstid: 22. nov. 2023